Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2024 iulie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

mai

5

Spirulina DXN

5. mai 2015 marţi

Regimul alimentar modern este plin cu alimente cu valori nutritive scăzute. Mulţi oameni consumă vitamine şi minerale speciale. Acum ştiinţa cercetează fitonutrienţii.

Spirulina este considerată un aliment superb datorită compoziţiei nutritive, este mai eficientă decât oricare alt aliment, legume sau cereale. Aceste substanţe nutritive şi fitonutrienţi fac din Spirulină o alternativă total hrănitoare comparativ cu vitaminele separate.


Spirulina este cea mai bună sursă de proteine vegetale, având un procent cu 65% mai mare decât celelalte alimente naturale. Mai mult, există şi valori mai ridicate în vitamine, minerale şi extracte speciale.

Trei grame pe zi conţin o cantitate uimitoare de beta-caroten, vitamina B-12 şi B complex, fier, minerale fumdamentale şi acid gamma linolenic. Alături de vitamine şi minerale Spirulina este bogată în fitonutrienţi şi substanţe nutritive.

În Europa, Japonia şi în multe alte ţări din întreaga lume din punct de vedere juridic este acceptat ca aliment sau supliment alimentar.

Spirulina are cel mai mare conţinut de proteine dintre toate alimentele naturale. Proteinele sunt alcătuite din aminoacizi. Organismul nu poate să producă aceste aminoacizi esenţiali, trebuie introduşi cu alimente. Spirulina conţine toţi aminoacizii esenţiali.

Digestibilitatea proteinelor este foarte importantă pentru mulţi oameni. Membranele celulelor Spirulinei nu conţin celuloză, acestea uşurează digerarea şi absorbţia sa. Pentru copii şi bătrâni subnutriţi este mai eficientă decât laptele praf. Femeile gravide au nevoie de o cantitate mai mare de vitamine, dar nu au nevoie de mai multe calorii de aceea Spirulina este foarte recomandată în perioada sarcinii.

Spirulina ne întreţine cu vitamine. Este bogată în beta-caroten natural. O doză mare de vitamina A poate fi toxică, dar beta-carotenul din Spirulina este sigur. Împreună cu beta-caroten are efect terapeutic, reduce colesterolul seric şi reduce riscul de cancer.

Spirulina este cea mai bogată sursă de B-12 şi de B complex. Vitamina B-12 este necesară pentru producerea celulor roşii din sânge.

Spirulina este bogată şi în fier, care se absoarbă uşor în organism.

Spirulina este o sursă concentrată de calciu. Lipsa acestuia poate duce la osteoporoză. Spirulină conţine magneziu. Magneziul ajută la absorbţia calciului, precum şi la reglarea tensiunii arteriale.

Spirulina este, de asemenea, bogată în clorofilă, care are un efect benefic asupra anemiei. Clorofila este un fitonutrient cu efect detoxifiant şi curăţător.

Spirulina este cea mai bună mâncare naturală pentru dvs., pentru familia dvs., pentru femeile gravide şi pentru copii.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.