Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Certificate

Grupul de companie DXN

 

Gyár

DXN, condus cu succes din centrul malaezian, pune în aplicare concepţia "One Dragon", "One World One Market" şi "One Mind". DXN monitorizează întregul proces de la cultivarea, prelucrarea ciupercii până la întrega activitate de marketing adresată consumatorilor. Sistemul de conducere DXN de clasă mondială, activitatea de cercetare şi dezvoltare, precum  şi produsele de extra calitate garantează succesul companiei şi a colaboratărilor acestuia. DXN ocupă locul 28. în clasamentul mondial al companiilor de vânzări directe, loc distins cu care, în Malaezia, este considerat prima companie din această categorie.

 

"One Dragon"

 

Întreaga procedură - cultivarea, prelucrarea şi marketingul - este efectuat de companie, sub control strict de calitate.

Fondatorul DXN Dato dr.Lim Siow

DXN-ul a fost fondat în 1993 de Dato dr. Lim Siow, absolvent al facultății de renume mondial din India: Institute of Technology. Interesul pasional pentru efectul benefic a ciupercii asupra sănătatății omului, a condus-o în lumea minunată a ciupercii ganoderma. Rezultatele cercetărilor au pornit pe drumul de a pune calitățile de vindecare a ciupercii Ganoderma, considerat și ca "regina plantelor medicinale" - cunoscut și sub numele de Lingzhi - în serviciul întreținerii sănătății omului.

 

"One World One Market"

 

Este o posibilitate de aderare în întreaga lume şi sistem de comisioane pentru fiecare cumpărător fidel.

 

 

"One Mind"

 

Compania şi membrii se concentrează asupra afacerii DXN cu acelaşi scop.

 

 

Plantaţia Ganoderma

 

 

Plantaţia Ganoderma DXN se mândreşte cu un număr mare de trăsături speciale în cultivarea ganodermei de extra calitate.

 

Aceste trăsături speciale sunt:

 

 • Climat favorabil - mediu cald şi umed cu temperaturi între 26-27 oC.
 • Apă curată - cu menţinerea pH-ului 7.0, 7.9
 • Aer curat - plantaţia se situează departe de zona locuită şi contaminată, ca să asigure produselor noastre, un mediu curat, fără toxine şi poluări 
 • Cultivare bio -  folosesc materiale naturale, cum ar fi orezul, paia şi rumeguşul, fără insecticide şi steroizi. Cu această metodă produc 200 de tipuri de produse primare şi secundare, cum ar fi enzima, coenzima, aminoacizii, vitaminele, carbohidraţi şi alte microelemente, care repar şi întăresc calitatea, cantitatea, creşterea şi rezistenţa ciupercii în faţa dăunătorilor sau paraziţilor.
 • Metoda de cultură tisulară - se cultivă 2 milioane de ganodermă de calitate superioară, pe o plantaţie simplă
 • Metodă de Plantare Suspendată - se foloseşte această metodă pentru ca lucrurile nedorite să nu ajungă în contact cu ganoderma, asigurând dezvoltarea optimă.

 

Ganoderma ültetvény Plantaţia  Ganoderma DXN se întinde pe o suprafaţă de 70 de

hectare. Este cea mai mare plantaţie din Malaezia şi prima, care a primit certificatul MS ISO 14001:2004 de la renumita firmă de Certificare a Calităţii  Lloyd's, în iulie 2000. Acest certificat dovedeşte că tot procesul de producţie a ganodermei corespunde standardelor MS ISO 14001:2004 şi îndeplineşte toate cerinţele impuse de Ministerul Mediului.

 

În noiembrie 2007 Ministerul Agriculturii a acreditat plantaţia DXN Lingzhi în cadrul Proiectul Bio din Malaezia, ceea ce înseamnă că corespunde standardelor MS 1529:2001 şi cerinţelor Atestatului Plantaţiilor Bio.

 

Fabrica farmaceutică DXN se extinde pe o suprafaţă de 34.000 m2 şi este dotată cu echipamente de clasă mondială. Aceasta este prima fabrică prelucrătoare de ganoderma din Malaezia care a primit diploma TGA (Înregistrarea Produselor Terapeutice) de la Ministerul Sănătăţii a Australiei şi de la Lloyds a primit diploma MS ISO 9001: 2000 începând cu septembrie 1999. A fost printre primele companii, care au primit diploma GMP (Good Manufacturing Product) de la Oficiul Farmaceutic Naţional a Ministerului Sănătăţii din Malaezia.

 

În cele două fabrici DXN de prelucrare a cafelei,  cu o suprafaţă totală construită de 42.000 m2 , producţia alimentelor şi a băuturilor se realizează cu cele mai performante echipamente.

 

Spirulina

Cea mai nouă fabrică a DXN-ului se compune dintr-o secţie de cosmetică, precum şi dintr-o secţie producătoare de enzime şi sucuri de fructe. Producţia produselor cosmetice a primit diploma  GMP de la Oficiul Farmaceutic Naţional a Ministerului Sănătăţii Malaeziene în august 2007. Această fabrică se extinde pe o suprafaţă de aproximativ 70.000 m2.


DXN Marketing este prima companie MLM, care a pornit concepţia " O Lume - O Piaţă", care permite oricărui distribuitor provenit din oricare ţară, să sponzorizeze noi distrubuitori pe plan local sau pe plan internaţional. DXN este exportatorul MLM, care conduce piaţa din Malaezia.

 

Misiunea DXN este cercetarea şi dezvoltarea, ca să asigure producţia produselor de înaltă calitate. Acest efort depus  în dezvoltare a condus la faptul că produsele companiei corespund celor mai înalte standarde internaţionale şi sunt naturale.

 

One World One Market Secţia de laborator DXN Holding Bhd, în data de 17 iulie 2006, a primit Diploma De Acreditare ISO / IEC 17025 pentru conformitate tehnică, pentru aplicaţiile în domeniul operaţional şi pentru funcționarea sistemului operator al calității laboratorului.

 

Dezvoltarea cercetării  subliniează de asemenea obiectivele pe termen lung a DXN-ului, care pretinde ca importanță primordială practica ecologică și sănătatea omului în fiecare proces de fabricare.

 

 

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.